Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Over ons

070 222 33 44

070 388 23 67

WELKOM 
Mevlana is dé plek waar je neerploft om lekker te onbijten, lunchen of te dineren. Waar je met je vrienden, collega’s of familieleden bijeenkomt om internationale (grill) gerechten, deegspecialiteiten of streetfood met elkaar te delen. Een levendige ontmoetingsplek voor locals en toeristen, de hele dag door, midden in het kloppend hart van Haaglanden. Door onze centrale ligging zijn wij ook een ideale locatie om  even een tussenstop te maken vóór-of na het shoppen in de Haagse Markt.

We zijn een betaalbare en toegankelijke pizzeria & Food café en staan voor verbinding; een soort ‘East meets West’ verhaal. Iedereen is van harte welkom en daar past ons gevarieerde menukaart uitstekend bij.

Probeer onze smaakvolle Italiaanse pizza’s of beroemde ‘Etli ekmek’ – een fusion tussen pizza en Lahmacoun. In een informele en laagdrempelige sfeer verwoorden wij onze gastvrijheid met: “Mi casa es su casa’ oftewel ‘Mijn huis is jouw huis’. Naast de lunch-en diner, kan je bij Mevlana ook dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Geen tijd om langs te komen en liever thuisbezorgd? Wij komen bij u langs!

 

WIE IS MEVLANA?
Mevlana is een internationaal bekende filosoof-dichter die ook bekend stond als Rumi. We hebben besloten om zijn boodschap van liefde middels onze gerechten verder te verspreiden.  Wat houdt het dansende poppetje in ons logo in? De ‘dans’ van de derwishen wordt ‘Sema’ genoemd. Het stelt een mystieke reis voor op zoek naar het perfecte om vervolgens na het ondernemen van een innerlijke reis terug te keren om de gehele samenleving van dienst te kunnen zijn, zonder daarbij onderscheid te maken tussen rangen en standen. En dat is precies de brug die we willen slaan. 

We staan midden in de samenleving en ondernemen met oog voor de omgeving vinden wij daarom belangrijk. Met onze uiteenlopende gerechten willen wij, vanuit het hart van haaglanden, bruggen slaan.  Mevlana gelooft in de kracht van diversiteit. Samen eten, is samen delen. Iedereen is van harte welkom.

“Let the beauty of what you love be what you do”
- Rumi - 

 
HISTORIE
In 1988 opende Mevlana haar eerste vestiging aan de Vaillantlaan, toentertijd als petit shoarmatent onder leiding van baba ‘Arif’. De zaken lopen als een trein en zijn zoon besluit om de eettent over te nemen. Hij is dan ongeveer 21 jaar oud en één van de jongste Haagse ondernemers.  Zijn passie is het maken van echt goede pizza’s. Inmiddels is Mevlana Pizzeria en Food café uitgegroeid tot een succesvolle horecaketen met meerdere vestigingen, ieder met een eigen persoonlijke touch en kan het zich marktleider noemen in thuisbezorging van gerechten binnen de Haagse regio.

Onze succesformule? het aanbieden van kwaliteit tegen een betaalbare prijs zodat we voor iedereen laagdrempelig kunnen zijn.

Bij Mevlana kunt u culinair genieten van de smakelijkste gerechten uit de Turkse / Anatolische keuken, die als een van de beroemdste ter wereld wordt beschouwd. Op ons menu staan authentieke gerechten, pizza's en pide's die uitsluitend met verse ingrediënten en volgens origineel receptuur worden bereid. Wij als Mevlana Team zullen ons uiterste best doen om u naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven aan Mevlana. U kunt uw bestelling contant aan de deur afrekenen, pinnen aan de deur of door middel van iDEAL afrekenen. Wij wensen u een smakelijke maaltijd!
Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is. 
Mevlana probeert altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren. Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Mevlana verzoekt u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken. Wij bezorgen 7 dagen per week van 11:00 uur tot 01:00 uur nacht. Enkele bezorg gebieden waar we bezorgen:

Regio Haaglanden, regio Delft, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp, Ypenburg, Wateringen, Wassenaar, Leidschendam en Leidschenveen

U kunt uiteraard ook gezellig langskomen in een van onze filialen.

De succesverhaal van Mevlana restaurant is gebouwd op meer dan 16 jaar ervaring in de regionale restaurant en bezorg branche. De organisatie mag zich met trots marktleider noemen en is de bekendste bezorgrestaurant van regio Haaglanden. Mevlana bestaat uit meerdere filialen en sub-ondernemingen. Doordat de bezorgtak populariteit geniet bij het online bestellen, heeft Mevlana de doelstelling om landelijk uit te breiden. De onderneming is een commerciële organisatie met horeca als kernactiviteit en bestaat uit 2 vennoten. De missie van Mevlana richt zich op de afhaal, bezorg en restaurantbranche waarin de onderneming de beste wil zijn en een dagelijkse prioriteit de klanttevredenheid is. Mevlana streeft ernaar om klanten in al haar wensen te bedienen door hoge eisen te stellen aan de menukaart en het personeel. Door het hanteren van de juiste balans in prijs-kwaliteitsverhouding en servicegerichtheid in alle werkzaamheden. Bovendien is de missie van de onderneming om de naamsbekendheid om te vormen tot een landelijke brand in de horecamarkt. Slogan en Moto: “De enige echte Mevlana”. “speciaal voor de smaakliefhebbers”.